Eens in de zoveel tijd ruim je je garderobe op. Een klusje waar je vaak tegenaan hikt, maar waar je eenmaal mee bezig, zelfs lol in krijgt. Je verbaast je over wat je allemaal in de kast had liggen; vintage schoenen die nu weer in de mode zijn, een hippe blouse waarvan je niet eens wist dat je ‘m nog had, fraaie bretels. Deze blijvertjes krijgen een prominentere plek in de kleding- of schoenenkast. Van de rest gaat veel weg. Zo is je kledingkast opgeruimd en netjes en is er weer ruimte voor nieuwe kledingstukken. Een lekker gevoel. Had je misschien toch eerder moeten doen…. 

Met onze website ging het net zo. Vaak gezegd: hoog tijd om de site te vernieuwen, maar altijd waren er andere zaken die voor gingen. Nu is het dan toch gebeurd. De oude website is ontmanteld, op een paar zaken na, waarmee we ons graag profileren. Zoals dat wij meesters zijn in het optekenen en vertellen van verhalen, de essentie van content. Scherper dan voorheen geven we aan welke diensten M!C aanbiedt en wat we op deze vlakken al hebben gedaan. Heel nuttig en zinvol om zo af en toe eens in de spiegel te kijken en je identiteit als het ware opnieuw te formuleren. 

Een woord van dank aan Bjorn Bongers, onze websitebouwer. Bjorn is een oud-student van Frank, die na z’n MBO-opleiding Marketing, Communicatie en Evenementen een eigen bedrijf is begonnen in websiteontwikkeling en huisstijlen (Bjorn Bongers Mediaproducties). Bjorn heeft het concept van de nieuwe opzet van de M!C-website goed weten te vertalen.