Meesters?

Meesters in Communicatie bestaat uit Frank Heijster en Christel Jansen. In meer dan twintig jaar hebben zij samen vele tientallen projecten uitgevoerd voor een keur aan opdrachtgevers.

Frank en Christel hebben elk hun eigen specialismen. Vaak is één van beiden hoofdaannemer van een opdracht, maar soms is een project zo groot of veelzijdig dat ze er samen aan werken.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op.

Frank

Een ‘oude rot’ in het communicatievak met ruime ervaring in het bedrijfsleven en in de non-profit sector (onderwijs, gemeenten, provincies, ngo’s). Frank z'n kracht ligt in het bedenken en uitvoeren van creatieve concepten met een brede inzet van communicatiemiddelen waardoor doelgroepen worden geraakt. Lastige, ingewikkelde kwesties weet Frank helder en compact te vertalen in eigentijdse producten, gemaakt vanuit een sterk gevoel voor taal en maatschappelijke betrokkenheid.

Christel

Een gedreven journalist/tekstschrijver met een lange staat van dienst bij verschillende organisaties en instellingen. Ze schrijft vooral over sociaal-maatschappelijke onderwerpen. Daarnaast is Christel auteur van jeugdromans en (non-)fictie boeken. Naast M!C heeft Christel haar yogaschool (www.terrayoga.nl) waarin zij lessen, workshops en (bij)scholingen aanbiedt. Ook schrijft zij regelmatig voor diverse bladen over yoga, meditatie en spiritualiteit en geeft ze cursussen op het snijvlak van schrijven en yoga.

Content = concreet + compact + cliëntgericht ---> M!C