It’s all about the content…..

Bij M!C gaat het altijd om de inhoud/de content: hoe geef je een boodschap/verhaal concreet, compact en cliëntgericht weer? De meesters van M!C weten hier wel raad mee.

Waar nodig schakelt M!C andere professionals in voor specifieke onderdelen van opdrachten. Denk aan vormgeving, webdesign, fotografie of logistiek. M!C beschikt daartoe over een uitgebreid netwerk.

Behalve in de uitvoering, kan M!C ook een coachende of adviserende rol vervullen. Meesters in Communicatie werkt door heel Nederland.

Hiervóór

M!C is sinds 2006 in Nijmegen gevestigd. Daarvoor heette het bedrijf Met Andere Woorden Creatieve Communicatie – MAWcc. Jarenlang is er vanuit Haarlem gewerkt, en in de periode 2001-2006 vanuit Evora, Portugal. 

Vóórdat Frank en Christel het zelfstandige communicatievak instapten, hebben beiden langdurig voor diverse werkgevers gewerkt. Christel bij diverse uitgeverijen en het Fonds voor de Letteren, Frank in diverse onderwijsfuncties (deels nog steeds), en als communicatieadviseur bij o.a. VluchtelingenWerk Nederland en verschillende communicatiebureaus.

Heeft u een vraag?